Onderhoud

Onderhoud aan uw caravan is van groot belang. Regelmatig uw caravan laten nakijken is nodig om veilig op vakantie te kunnen. Allereerst wordt er gekeken naar de toestand van het onderstel, de remtrommels, de bandenspanning, de velgen, de wiellagers en het afstellen van de remmen en de handrem.

Daarnaast bekijkt de monteur de opbouw (bodemcontrole) van de caravan. Alle elektra, gastoestellen en leidingen worden gecontroleerd. We raden u aan om deze onderhoudsbeurt minimaal iedere twee jaar te laten plaatsvinden. Bel ons nu om een afspraak te maken.

Onze werkplaats werkt geheel conform huidig geldende normen. U kunt ook bij ons terecht voor reparatie, schadetaxatie en schadeherstel aan uw caravan.Het voordeel voor onze klanten is dat zij kunnen vertrouwen op onze technische en zakelijke adviezen. Occasions krijgen bij ons een uitgebreide technische keuring. Zo wordt de caravan aan de nieuwe eigenaar afgeleverd. De deskundigheid van Twentelandcaravans  is voor u een waarborg voor uitstekende service en veiligheid van uw nieuwe of occasion caravan. Alle voorkomende reparaties aan chassis, opbouw of elektrische installaties zoals gas, water of elektriciteit worden door de monteurs vakkundig uitgevoerd.

Maak tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen met Twentelandcaravans in verband met de seizoensdrukte.

U kunt nu een afspraak maken voor het nieuwe seizoen.

Het is ook mogelijk om uw caravan te verzekeren via deze link

Bel 074 – 250 15 43  of mail naar info@twentelandcaravans.nl en maak een afspraak met onze Service-Monteur.

Schadeherstel

Reparatie